Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Over JIF Air Cleaning B.V.

Welkom op de website van JIF Air Cleaning!

JIF Air Cleaning maakt onderdeel uit van een organisatie, met een landelijk opererend karakter. Vanuit onze landelijke brandschade en waterschade expertise, is de vraag bij onze afnemers ontstaan om klimaatapparatuur chemisch te reinigen en in veel gevallen de apparatuur te re-conditioneren. Al snel groeide onze activiteiten uit tot een gespecialiseerde organisatie, met kennis van zaken en gerichte trainingen van onze team.

In samenwerking met verschillende installatiebedrijven, fabrikanten, VVE-organisaties worden onze medewerkers in ons eigen trainingscentrum klaar gemaakt voor specifieke onderhouds- en reinigingswerkzaamheden. Naast de jaarlijkse trainingen voor het onderhouden en reinigen van standaard klimaat apparatuur kunnen wij ook specifieke activiteiten trainen, afgestemd op de vraag van onze opdrachtgevers.

JIF Air Cleaning richt zich volledig op de behoefte en kenmerken van de Circulaire economie en de duurzaamheidsprestatie van gebouwen. Hergebruik en opnieuw optimaliseren van klimaatapparatuur past volledig binnen de doelstellingen van de komende circulaire economie en hiervoor zijn wij voor u de ideale gesprekspartner en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Certificering

Inmiddels zijn er vele certificeringen bekend binnen de installatie- en bouwsector. Een belangrijk onderdeel vorm ook de veiligheid van uw en onze medewerkers. Hierdoor zijn wij als organisatie VCA gecertificeerd en beschikken onze medewerkers over alle benodigde beschermingsmiddelen.

Meervoudige toolboxen maken onderdeel uit van hoge eisen die wij stellen aan veiligheid. Zijn de omstandigheden heel specifiek of vraagt het om extra aandacht of gerichte trainingen, dan worden onze medewerkers in ons eigen trainingscentrum volledig geinformeerd en krijgen zij doeltreffende trainingen.