Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Condensors / Drycoolers reiniging

Condensors en drycoolers hebben vaak veel te verduren. Door het vuil in de omgevingslucht, raakt het apparaat op den duur vervuild. De condensor of drycooler zal door blijven werken maar een vervuilde machine wordt zwaarder belast en heeft een hoger energieverbruik als gevolg. Kortom, laat uw condensor of drycooler met enige regelmaat reinigen door een professioneel bedrijf!

Reinigen

Het is van groot belang om uw condensor of drycooler te laten reinigen. Door de reiniging zorgt u ervoor dat de installatie zijn werk optimaal uit blijft voeren en dat de levensduur verlengt wordt. Na het reinigen, kunnen wij ook het apparaat voorzien van een coating. De coating biedt een beschermlaag tegen agressieve of vuile stoffen, zonder de temperatuuroverdracht te beïnvloeden.

Wanneer u ervoor kiest om uw condensor of drycooler te laten reinigen door JIF Air Cleaning, kijken wij de gehele installatie na. Zo bent u, na ons bezoek, ervan verzekerd dat uw apparatuur optimaal werkt. De reiniging kunnen wij op het gewenste moment voor u uitvoeren. Dit houdt dus ook in dat wij buiten kantoortijden bij u op locatie komen om overlast te voorkomen.

Na oplevering van het reinigen zal er een reiniging rapport opgesteld worden, met foto’s, om zo alle belangrijke informatie te verstrekken over het klimaatapparatuur.