Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Koeltoren / verdampingscondensor reinigen

Een koeltoren of een verdampingscondensor vereist een periodiek onderhoud. Daarnaast zijn er sinds 2010 wet- en regelgevingen vastgelegd waardoor u als eigenaar verplicht bent om reinigingsprocedures uit te laten voeren. Tevens kunt u door regelmatig onderhoud geld besparen en de levensduur van de installatie verlengen.

Reinigen

Doordat een koeltoren of verdampingscondensor onder bepaalde omstandigheden risico’s voor de omgeving kan veroorzaken, zijn er regels vastgesteld voor de reinigingsprocedure. Dit is mede om tijdig maatregelen te kunnen treffen tegen de legionellabacterie. Daarnaast zorgt het reinigen ervoor dat algen en kalk verminderd worden. Dit voorkomt uiteindelijk storingen en laat het apparaat optimaal functioneren waardoor het zo min mogelijk energie verbruikt.

Laat u uw koeltoren of verdampingscondensor reinigen door JIF Air Cleaning? Dan staat u als klant bij ons centraal! Wij komen bij u op locatie wanneer u dit wenst. Zo kunnen wij ook buiten de werktijden om ons werk uitvoeren zodat er geen overlast wordt ervaren.