Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

INDUSTRIE

Industrieel reinigen of onderhouden is veelal maatwerk en kunnen onze werkzaamheden zeer uiteenlopen van het reinigen van koeltorens of dry-coolers tot het re-conditioneren van specifieke apparatuur of installaties. Maatwerk vraagt om de juiste expertise en begeleiding van onze medewerkers. Samen met u zullen wij een plan van aanpak opstellen en de juiste combinatie van reiniging met u bespreken.

INSTALLATEURS

De explosieve groei in de installatiebranche, heeft binnen deze sector veel aandacht gevraagd voor het onderhouden van klimaatapparatuur. Het ontbreekt, binnen deze sector, aan groeimogelijkheden en dan is een goede samenwerking essentieel. Wij hebben inmiddels bij vele installatiebedrijven ons steentje bijgedragen en geven met onze expertise de juiste aanvulling binnen de installatiebranche.

GEZONDHEIDSZORG

Binnen de gezondheidszorg is vrijwel geen capaciteit beschikbaar, als het gaat om gedegen onderhoud en professioneel reinigen van klimaatapparatuur. Meer en meer zien we, dat het onderhoud, door het ontbreken van de juiste technisch medewerkers, achterstallig is. Door de behandeling van lucht, kunnen bij slecht onderhoud bacteriën ontwikkelen in klimaatapparatuur. Vaak worden inductie- of fancoilunits in kamers toegepast, waarmee de geconditioneerde lucht een nabehandeling krijgt. Met de juiste planning en goed overleg kunnen wij hierin een belangrijke rol spelen en de klimaatapparatuur moeiteloos reinigen, zonder dat patienten of bewoners er last van hebben.

UTILITEIT

Een goed klimaat en een gezonde werkomgeving gaat een steeds belangrijkere rol spelen bij het binnenklimaat van gebouwen. Dit is niet nieuw, echter door de huidige moderne technieken, kunnen installatiebedrijven steeds meer inspelen op de behoefte van de gebruiker. Goede na-regelingen, door fancoil-units of inductie-units, geven de gebruiker een aangenaam gevoel. Een groot nadeel is echter de vervuiling en het onderhoud van de apparatuur. Door onze ervaring en inzicht in het reinigen van de juiste apparatuur, kunnen wij een belangrijke rol spelen voor de installateur. Niet alleen binnen apparatuur kunnen wij technisch en chemisch reinigen. Ook het chemisch reinigen en coaten van condensors kunnen wij feilloos voor u uitvoeren. Wij maken hiervoor graag een advies en kunnen u zelfs een jaarcontract aanbieden, zodat wij voor u bewaken wanneer de condensors weer gereinigd of gecoate moeten worden.

VOEDSEL & DRANK

De voedingsindustrie vraagt om een speciale aanpak en de juiste expertise. Onze medewerkers worden getraind om te voldoen aan de juiste kennis en ervaring. Wij hechten veel waarde aan de juiste kennis, waardoor training essentieel is. Op het ogenblik is deze doelgroep bij ons in ontwikkeling en houden wij u graag op de hoogte van deze activiteit binnen onze organisatie

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

JIF Air Cleaning richt zich volledig op de behoefte en kenmerken van de circulaire economie en de duurzaamheidsprestatie van gebouwen. Hergebruik en opnieuw optimaliseren van klimaatapparatuur past volledig binnen de doelstellingen van de komende circulaire economie en hiervoor zijn wij voor u de ideale gesprekspartner en adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.