Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Luchtkanalen reinigen

Luchtkanalen zijn de toe- en afvoer die zorgen voor een gezond binnenklimaat. Om te zorgen dat de luchtkanalen hun functie kunnen blijven uitoefenen, is het van groot belang dat de kanalen schoon zijn. Laat dus periodiek uw luchtkanalen reinigen door een professional. De frequentie voor het reinigen is afhankelijk van de mate van verontreiniging.

Reinigen

Indien u uw luchtkanalen niet laat reinigen, zal vuil zich erin gaan ophopen. Hierdoor kunnen dan op den duur ook schimmels en bacteriën ontstaan. Daarnaast zorgt het opgehoopte vuil ervoor dat de kanalen en het ventilatiesysteem minder goed gaan functioneren. Een systeem dat harder moet werken, verbruikt uiteraard ook meer energie. Deze problemen kunnen allemaal voorkomen worden met professionele reiniging.

Voorkom problemen en laat uw luchtkanalen periodiek reinigen door JIF Air Cleaning. Afhankelijk van uw ventilatiesysteem zullen wij een passende reinigingsmethode uitvoeren. Daarnaast kunt u ook afspraken met ons plannen buiten uw werktijden om. Zo ervaart uw personeel geen overlast van de reiniging.

Luchtroosters en filters reinigen of vervangen
Na het reinigen van de luchtkanalen worden ook alle lucht roosters en filters gereinigd of vervangen indien nodig