Linnewever 11, 2296 JG Wateringen | 070-2196830 | info@jifdiensten.nl

Condensors / Drycoolers coating

Condensors of drycoolers hebben veel te verduren door de diverse afvalstoffen die zich in de omgevingslucht bevinden. Door dit vuil worden de lamellen het meest aangetast. Op lange termijn kan dit zelfs tot corrosie leiden. Dit is natuurlijk voor apparaten die zich in de buitenlucht bevinden een nóg belangrijk aandachtspunt. Laat daarom uw condensor of drycooler coaten door een professional!

Coating

Een coating zorgt ervoor dat de lamellen van uw condensor of drycooler optimaal beschermd worden tegen milieu- en weersinvloeden. Indien dit niet gedaan wordt, kunnen gevolgen zoals verteren en oxideren ontstaan. Wanneer u een installatie goed laat onderhouden, bent u verzekerd van een langere levensduur, een hoger rendement en een betere capaciteit.

JIF Air Cleaning zet u als klant centraal. Zo komen wij ook buiten uw werktijden om op locatie om overlast voor uw medewerkers te voorkomen. Daarnaast kijken wij de gehele installatie na tijdens ons bezoek. Zo weet u zeker dat uw condensor of drycooler voorlopig weer optimaal werkt.